Zimska magija se može doživeti i u kod nas!

Klizati po ledu pod nebeskim svodom, okruženi lepotom gradskog parka, vrevom centralnih ulica ili sjajem shopping centra je neponovljiv doživljaj. Zakup klizališta vam omogućava da ostvarite magiju.

Staze za klizanje uz glavna klizališta su nova i jedinstvena avantura u svetu klizanja na ledu. Prošli su dani klizanja u krug na klasčnom klizalištu. Danas klizanje predstavlja avanturu.

Staze za klizanje su popularna zimska atrakcija u Evropi posebno u posljednjih pet godina, a nedavno su doživela "bum" i u Severnoj Americi. Iznajmljivanje ovakvih klizališta je sada dostupno i  kod nas! Ovakav način klizanja predstavlja jedinstven doživljaj u poređenju s konvencionalnim klizanjem.

Ledene staze svojim pravcima (od 300-400 metara), krivinama i specijalnim oblicima daju klizalištu jedinstven izgled ali i zabavu i veselje kod svih uzrasta klizača.

Osim iznajmljivanja klizališta sa pomoćnim stazama, tu su i površine za održavanje ostalih raznovrsnih događanja. Savršen su način za postavljanje zimske čudesne zemlje ili božićne priredbe.

Posedujemo opremu poslednje generacije koju ističe mogućnost prilagođavanja potrebama na terenu. Iznajmite klizalište po Vašoj meri.

Staze za klizalište su napravljene od IPDM creva koja su preko flexi creva povezana sa čilerom, iste napaja glikolom pumpa, creva tj staze omogućavaju da klizači na klizalištu prave kružno kretanje uz osnovno klizalište. Prostor kuda se prostiru staze takođe treba da da bude iznivelisan sa osnovnim klizalištem.

Najveća prednost naših rešenja je velika modularnost, odnosno mogućnost postavljanja klizališta i staza u raznim oblicima, počev od najjednostavnijih i najčešće korišćenih oblika i dimenzija u pravouglom, kvadratnom ili okruglom obliku glavnih klizališta do najsloženijih oblika pomoćnih staza sa usponima i padovima uz prilagođavanje prostoru i veličini lokacije.

Klizališta sa stazama dobijaju kompletan i moderan izgled, koji klizačima na klizalištu stvaraju novi i uzbudljiviji način klizanja. Zakup klizališta nikad nije bio lakši.


Hapy Ice klizalište Beograd
Praška br.3, 11000 Beograd
Tel: 011/ 543 033 Fax: 011/ 543 033
Mob: 064/ 116 30 31
E-mail: remedzoled@gmail.com