Zakup

Naša firma je specijalizovana za iznajmljivanje montažno-demontažnih klizališta sa prirodnim ledom. Posedujemo opremu eminentnih svetskih proizvođača koji garantuju kvalitet i postojanost ledene ploče tokom čitave sezone.


Klizalište je moguće aktivno koristiti od novembra do marta u zavisnosti od vremenskih prilika. Na iskorišćenost klizališta tokom celog dana najviše utiču sunce i vetar. Pri temperaturi preko 15 ̊C ili pri jačim udarima vetra može doći do narušavanja strukture ledene ploče usled čega se javlja tanki sloj vode na ledu. Sa zalaskom sunca i prestankom vetra, ledena površina se suši i klizalište može nesmetano da nastavi sa radom.


U sklopu naših usluga zakupa klizališta je kompletna tehnička i logistička podrška.

Naše višegodišnje iskustvo i uspešno poslovanje u radu sa mobilnim klizalištima ogleda se u mnogobrojnim ostvarenim saradnjama na različitim lokacijama širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Zrenjanin, Šabac, Sremska Mitrovica, Zemun...)

Ukoliko ste zainteresovani za zakup, kupovinu ili montažu mobilnih klizališta sa prirodnim ledom možete nas kontaktirati:


Hapy Ice klizalište Beograd
Praška br.3, 11000 Beograd
Tel: 011/ 543 033 Fax: 011/ 543 033
Mob: 064/ 116 30 31
E-mail: remedzoled@gmail.com